måndag 24 januari 2011

PoS är tillbaka!

Tänkte det var dags att skriva ett nytt inlägg. Det var ett tag sen. Uppehållet beror på att jag mest jobbat med grejer som inte kännts som bloggmaterial. Saker som manus, karaktärsklotter och bruksanvisningar om hur man gör en kopp té (jag hoppas att eventuella läsare inte känner att de har missat något). Men mest har jag suttit med Flash, och det är speciellt hur man kan hata ett program och samtidigt tycka det är väldigt roligt att jobba med. Resultatet är en film på några minuter, lite pretto, lite tramsig - jag är rätt nöjd med den. Om jag kommer på ett sätt att ladda upp den så kanske den dyker upp här på bloggen.

Framöver blir det projektarbete, det blir Comic Royale-serie, det blir uppföljaren på Detet och det blir de sista putsningarna på 7 Oktober-fanzinet. Just nu känner jag mig väldigt inspirerad, det ska bli ett nöje att jobba mer med serier och tecknande igen. Här på bloggen tänkte jag också skriva lite mer om serier och film, har några texter på gång.

Här är förresten min tredje cartoonspalt också, kanske inte brännande aktuell men ändå. Ha det!

7 kommentarer:

 1. Det här var fan det roligaste idag. tack för den!

  SvaraRadera
 2. Haha tomtemaskinen! Den var fantastisk du! När kommer texten om The Prestige?

  SvaraRadera
 3. hahaha "ahh... nu är det jul"

  bästa cartoonspalten! ser fram emot mera! men fan, och här gick jag och tänkte att jag skulle få lära mig hur man gör té.

  Haha, om du var rappare borde du heta P - O - S!

  SvaraRadera
 4. Fan vad du sätter huvuden på spikar, Martin! :) Det här är precis min humor, kalasbra!

  SvaraRadera
 5. Roligt men ändå så.. intelligent och träffsäkert! Detta tar lätt ut alla krönikor/serier som finns i omlopp bland dagstidningarna idag!

  SvaraRadera
 6. Haha, så bra XD Älskar inslaget om julmaten och jultacokebabpizzan! Den dyker upp i många av dina cartoonspalter :D Löpsedlarna är också bra, lite som jag hade tänkt mig en alternativ cartoonsplat jag börjat på...
  Gött att PoS (Pretentiöst och Serier ;) ) äntligen är tillbaka! Jag har saknat uppdateringar här!

  SvaraRadera
 7. Vad glad jag blir, tack som fan allihop! Kul att ni gillade den! :D

  Anders: tänkte lägga upp texten idag (DÅ får du se på pretentioner Calle) :)

  SvaraRadera