måndag 26 september 2011

Sex serierutor

 För ett tag sedan föreslog serie- och bildkollegan Johan Elebrink följande samarbete: vi ritar sex rutor var, som den andra sedan får foga samman till en fungerande serie. Vi får lägga till pratbubblor och skriva text på till exempel skyltar. Jag tyckte det var en skitbra idé, ett roligt experiment - så jag ritade dessa sex rutor:


 (Var vagt inspirerad av filmen Soylent Green, en dystopisk framtidsvision med en svettig Charlton Heston i huvudrollen).

Här är de sidor jag fått att jobba med. Älskar figurerna, och Johan har som vanligt använt raster och silhuetter på ett stilrent, mycket snyggt sätt. Och duschscenen! Ska bli väldigt roligt att lägga till dialog på de här rutorna.

5 kommentarer:

 1. Haha - najs! Den misstänksamme mannen längst bak i första rutan är fantastisk! Gillar överhuvudtaget rutorna, och här får Johan något att bita i! Sista rutan med den skrevande butchlolitan ur Martinpiazzollavinkeln är en blivande klassiker! XD

  SvaraRadera
 2. Väldigt roliga rutor att jobba med! Kanske ska meddela att jag redan har planerat tre stycken sidor. Var i den slutgiltiga berättelsen dessa tre sidor kommer att befinna sig återstår dock att se. Men det händer, Martin. DET HÄNDER!

  SvaraRadera
 3. Skitsnyggt som vanligt Martin! Konsekvent stil och sidor fyllda med spännande miljö och karaktärer. Och spännande att se vad det blir av berättelsen!

  Grattis till recensionen också, den var ju superbra! Och väldigt väl placerad ;)

  SvaraRadera
 4. Jaså, Soylent Green gjorde intryck! Så roligt. Ska bli spännande att se slutresultatet av ert experiment!

  SvaraRadera
 5. Tack allihop! :D jäkligt kul grej, som sagt.

  Calle: Butchlolita? :D Vettefan med lolita... och om du tror det DÄR är The Martin Piazzolla Angle©, då har du inte sett en riktig TMPA ;)

  SvaraRadera