fredag 21 september 2012

Vilken är bäst?Hade en tramsig idé som utvecklades på olika sätt. Det blev två strippar. Försöker bestämma mig för vilken som är bäst; gillar båda på olika sätt. Knivigt.


7 kommentarer:

 1. Den första är mycket bättre då den är väldigt rakt på.

  SvaraRadera
 2. Ja, lutar åt det också. Den andra är lite pratig.

  SvaraRadera
 3. Hahaha! XD Jag tycker båda är bra, på olika sätt precis som du säger. Själv blir jag VÄLDIGT förtjust i den andra, då jag är väldigt svag för lång dialog. Sen är den första rutan i den andra strippen extremt jävla bra. "Jag sitter bara här i min lögn, tack" och "jag minns inte att morpheus sa så" är två väldigt roliga svar XD Den andra har också bättre och mer varierande bilder rent seriemässigt.

  Å andra sidan är den första väldigt kul just pga av att Orup-grejen inte blir själva punchlajnen, och att den tysta rutan gör väldigt mycket. Men Gud så svårt att välja faktiskt.

  SvaraRadera
 4. Tycker nästan också att första fungerar bäst; I det andra exemplet skulle du kunna göra en egen stripp av rutorna 1-3, om du byter plats på 2 och 3 och använder Djinghis Kahn som punchline.
  Men jävligt bra i vilket fall som helst! Din stil tillför mycket till humorn. We want more Piazzolla!

  SvaraRadera
 5. Hm. Skulle kunna testa att göra en egen strip med Djinghis Khan-poängen. Först tyckte jag den kändes lite väl svag för det, men jag får se...tycker iaf också att den första är bättre, tack för tipsen och uppmuntran - kul att höra! :D

  SvaraRadera
 6. Roligt hur alla som kommenterat inlägget utom Anders verkar sitta i ett mörkgrått dunkel :)

  SvaraRadera
 7. Vad sägs annars om att byta ut första rutan i första strippen mot första rutan i den andra? För seriöst, den första rutan i den andra strippen är ju guld.

  Jag sitter förresten alltid i ett mörkgrått dunkel.

  SvaraRadera